Tel. 06-43424495 I Email Info@Berkhoutshipping.nl

Reparatie

 

Reparatie

Ons bedrijf verricht alle voorkomende werkzaamheden op locatie aan boord van allerlei typen vaartuigen in voornamelijk de havens van Amsterdam en Rotterdam. Met onze goed uitgeruste schepen kunnen we de meest uiteenlopende werkzaamheden verichten. Hierbij kunt u denken aan het herstellen van cascoschade, Het bergen van weg gewaaide luiken tot het herstellen van luikenkappen zowel aluminium als staal. Werkzaamheden die buiten onze eigen mogelijkheden vallen, worden in samenwerking met een aantal goede, betrouwbare partners uit onze directe omgeving uitgevoerd.

Naast reparatie's aan casco's van schepen en duwbakken heeft Berkhout Shipping zich gespecialiseerd in reparaties van kademuren, Bruggen of zo een beetje alles dat in en om het water te vinden is.

 

Draai en freeswerk

 

Wij beschikken over diversen draai- en freesbanken, bij het reviseren van bv. ankerlieren, worden de bussen in de werkplaats door ons gedraaid. Tevens kunnen wij op verzoek ook ander draaiwerk en freeswerk voor U verrichten.

Contact

 

Berkhout Shipping

 

Zuideinde 55a

1843 JM

Grootschermer

 Tel:      0643424495

Email:  Info@Berkhoutshipping.nl

 

Op al onze overeenkomsten zijn van toepassing de Aannemings- en betalingsvoorwaarden zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Tilburg. Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOOWAARDEN, gedeponeerd ter Griffe van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden worden u op verzoek toegezonden.