Tel. 06-43424495 I Email Info@Berkhoutshipping.nl

Reparatie, transport en onderhoud van duwbakken en binnenvaartschepen

 

Berkhout Shipping is een toonaangevend scheepvaartbedrijf, aktief op het gebied van o.a. reparatie, onderhoud en transport van duwbakken en binnenvaartschepen.

Het bedrijf heeft een flexibele instelling en staat ten alle tijden voor u klaar om voor elk probleem een passende oplossing te vinden. Of het nu gaat om reparaties, Onderhoudswerkzaamheden of Transportwerk bij Berkhout Shipping vind u de service en de daarbij behorende Kennis onder één dak. Berkhout Shipping is voornamelijk actief in de havens van Amsterdam en Rotterdam alwaar wij met ons mobile materiaal alle denkbare werkzaamheden kunnen uitvoeren

Werkzaamheden kunnen vanaf het water worden uitgevoerd, of desgewenst met onze servicewagens op locatie zowel in binnen- als buitenland. Met goed gemotiveerde werknemers staat Berkhout Shipping borg voor kwaliteit waardoor het nog steeds groeiende scheepsreparatiebedrijf inmiddels een begrip is in de scheepvaartwereld.

Contact

 

Berkhout Shipping

 

Zuideinde 55a

1843 JM

Grootschermer

 Tel:      0643424495

Email:  Info@Berkhoutshipping.nl

 

Op al onze overeenkomsten zijn van toepassing de Aannemings- en betalingsvoorwaarden zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Tilburg. Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOOWAARDEN, gedeponeerd ter Griffe van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden worden u op verzoek toegezonden.