Woonboot Transport

Bent u opzoek naar een specialist die uw woonark, woonboot, aquavilla, watervilla of waterwoning kan verplaatsen?

Dan bent u bij Berkhout Shipping op het juiste adres.

Gezien de meeste woonboten vaak in kleine waterwegen liggen en het hier niet alleen gaat om een waardevol bezit maar tevens uw woning, vraagt zo,n transport om uiterste nauwkeurigheid en vakmanschap.

Wij hebben het materiaal en vakmanschap in huis uw woonboot vakkundig te verplaatsen

Hoe gaan wij te werk

Nadat wij uw aanvraag hebben binnen gekregen gaan we uitrekenen hoeveel het transport voor u gaat kosten.

Mocht u hier geen bezwaar tegen hebben komen we bij het woonschip kijken om te beoordelen wat er moet gebeuren om het ''transport gereed'' te maken. Dit is per geval verschillend omdat het afhankelijk is van de route die gevaren dient te worden en van de bouw van de woonboot zelf. De kosten om het ''transport gereed'' te maken worden dan met u besproken (deze komen nog bovenop de kosten van het transport zelf). Dit kunnen wij voor u doen. Maar het is ook mogenlijk dit zelf te doen.

Vergunningen

Het kan soms nodig zijn transport vergunningen aan te vragen. wij zullen u informeren wanneer dit nodig is en deze eventueel voor u verzorgen.

Verzekeringen

Berkhout Shipping werkt tenzij nadrukkelijk anders af gesproken volgens ''Algemene sleepconditién'' (deze kunt u downloaden op de pagina Voorwaaren).

Welke er in het kort op neer komt dat alle schade die optreedt aan het transport voor rekening zijn voor de eigenaar van het woonschip.

Het transport van uw woonboot is niet altijd standaart mee genomen in uw verzekerings pakket. Informeer hier dus goed naar bij uw verzekerings maatschapij!

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u met ons telefonisch of per Email contact opnemen

 

­­­